*|MC_PREVIEW_TEXT|*
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Jij en je zwangerschap   |    Bekijk online
24Baby.nl
Je bent 2 weken zwanger
De bevruchting en op reis
2 weken zwanger
Je bent volgens de telling 2 weken zwanger, maar pas in deze week vindt de daadwerkelijke bevruchting plaats. Dit komt doordat de eerste dag van je laatste menstruatie geldt als het begin van je zwangerschap. Nadat de eicel bevrucht is, begint de reis naar de baarmoeder. Vanaf nu ligt het geslacht van je toekomstige baby al vast!
Je baby in week 2 van je zwangerschap
Deze week is het zover: de mannelijke spermacel bevrucht jouw vrouwelijke eicel. De samensmelting van deze cellen wordt ook wel de conceptie genoemd. Het duurt nog wel even voordat jij het kan zien, maar het geslacht van je baby ligt nu al vast. Dit ligt namelijk opgeslagen in het DNA van de samengesmolten eicel en zaadcel. Bijzonder, hé? Dit gebeurt er nog meer in week 2 >>
Lees- & shoptips voor jou
2 weken zwanger, ovulatietest
Ovulatietesten
Met een ovulatietest stel je jouw meest vruchtbare dagen vast. Zo vergroot je de kans om snel zwanger te worden. Bestel vandaag en je hebt de testen morgen in huis!
Zo wordt jouw eicel bevrucht
Na een lange reis bereikt het sperma jouw eicel. Slechts één van de miljoenen zaadcellen dringt de eicel binnen. Dit ontwikkelt zich verder tot jouw baby >>
Wel zwangerschapssymptomen, maar niet zwanger?!
Zwangerschapssymptomen, kwaaltjes en zelfs een uitblijvende menstruatie. Het enige dat ontbreekt is een baby. Hoe kan dat?!
Kan je nu nog naar de sauna?
Even een dagje ontspannen in de de sauna. Heerlijk! Zeker met al die zwangerschapskwaaltjes. Maar mag dat nog wel met een groeiende baby in je buik?
Wat als het eitje zich buiten de baarmoeder innestelt?
Soms nestelt een bevrucht eitje zich niet in de veilige baarmoeder in, maar daarbuiten. Helaas kan zo'n vruchtje niet overleven. Welke opties heb je dan?
 
Facebook VOLG 24BABY OP FACEBOOK
Uw profiel
Deze email is verstuurd aan:
*|EMAIL|*
Geboortedatum aanpassen
Email voorkeuren wijzigen
Nieuwsbrief doorsturen
Afmelden
Contact
24Baby.nl
Middelstegracht 89V
2312 TT, Leiden
Nederland
www.24baby.nl
info@24baby.nl
Toevoegen aan adresboek
Is deze nieuwsbrief aan jou doorgestuurd?
Aanmelden voor nieuwsbrief
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* 24Baby.nl B.V.
spacer.gif