Celci Milk Buddy hoofdfoto

Een melkflesje dat zichzelf opwarmt zonder stroom, batterijen of heet water. Klinkt ideaal, toch? CELCI introduceert de Milk Buddy en is erg benieuwd naar jouw mening! Vul de enquête in en maak 3x kans op een Prénatal-kadobon t.w.v. €50!

Een melkflesje dat zichzelf opwarmt zonder stroom, batterijen of heet water en dat steeds weer opnieuw te gebruiken is. Klinkt ideaal, toch? CELCI introduceert de Milk Buddy en is erg benieuwd naar jouw mening! Vul de enquête in en maak 3x kans op een Prénatal-kadobon t.w.v. €50!

Meedoen

Deze winactie is gesloten en de winnaars zijn bekend. Aanmelden voor deze winactie is niet meer mogelijk.
Bekijk hier alle winacties en testpanels waar je nog wel aan mee kan doen.

Over Milk Buddy

Celci Milk Buddy het zelfverwarmende babyflesje
De Milk Buddy van CELCI is eenvoudig en veilig in gebruik. Met een druk op de knop wordt een vloeistof geactiveerd die opwarmt zonder stroom of batterijen. In enkele minuten is de fles op de juiste temperatuur en blijft meerdere uren perfect warm. Eenmaal afgekoeld kan je de fles steeds weer gebruiksklaar maken door hem bijvoorbeeld in de vaatwasser of magnetron te verwarmen. De Milk Buddy is makkelijk te reinigen en wordt compleet met speen geleverd. De Milk Buddy zal in het najaar van dit jaar op de markt verschijnen.

Wat doen jullie met mijn mailadres?

Als je hebt gewonnen, dan gebruiken we je e-mailadres om contact met je op te nemen. Als je niet hebt gewonnen, dan sturen we je eenmalig een mail om je hiervan op de hoogte te brengen. Je ontvangt daarna geen mails meer omdat je hebt deelgenomen aan deze winactie. Het invullen van de enquête is volledig anoniem. De antwoorden worden niet aan je e-mailadres gekoppeld.