kerstkaart-met-lieve-baby-erop-van-kaartje2go

Maak nu kans op 3x €50,- shoptegoed bij Kaartje2go en ontwerp een prachtige kerstkaart met de foto van je baby.

Kerst: voor veel gezinnen het aangewezen moment om tijd te maken voor elkaar en gezellig samen te komen. En natuurlijk om iedereen een mooie kerstkaart te sturen! En wat is er nu leuker dan een kerstkaart met jouw kleine erop? Maak daarom nu kans op 3x €50,- tegoed bij Kaartje2go en laat jouw kleine (kerst)engeltje stralen op een prachtige kerstkaart!

Hoe kan je meedoen?

Deze actie is gesloten en de winnaars zijn bekend. Aanmelden voor deze winactie is niet meer mogelijk.
Bekijk hier alle winacties en testpanels waar je nog wel aan mee kan doen.

Benieuwd hoe je zelf een kerstkaart maakt? Mama Lauri testte het uit! Bekijk hier haar resultaat.

Over Kaartje2go

Bij Kaartje2go maak je heel eenvoudig en snel een unieke, persoonlijke kaart. Met een keuze uit meer dan 50.000 verschillende wenskaarten heeft Kaartje2go het grootste aanbod van heel Nederland. Of je nu op zoek bent naar geboortekaartjes, kerstkaarten of een verjaardagskaart: Kaartje2go heeft het allemaal. Kaartje2go is als beste getest door o.a. Kassa & de Consumentenbond en klanten beoordelen de website gemiddeld met een 9,6.

Wat doen jullie met mijn e-mailadres?

Als je hebt gewonnen, dan gebruiken we je e-mailadres om contact met je op te nemen. Als je niet hebt gewonnen, dan sturen we je eenmalig een mail om je hiervan op de hoogte te brengen. Je ontvangt daarna geen mails meer omdat je hebt deelgenomen aan deze winactie.