hellofresh-winactie-hoofdfoto

Heb jij HelloFresh al eens geprobeerd? Maak dan nu kans op een prachtige gezinsfoto door een professionele fotograaf en ontvang de ontbijt- en fruitbox van HelloFresh een week lang gratis!

Maaltijden zijn de meest belangrijke momenten van de dag. Je krijgt niet alleen gezonde voedingstoffen binnen, maar het is ook hét moment om met het hele gezin gezellig de dag door te nemen. Een alledaagse gebeurtenis, maar daarom niet minder speciaal! Maak daarom nu kans op een professionele gezinsfoto én ontvang de fruit- en ontbijtbox van HelloFresh een week lang gratis.

Het gezicht achter HelloFresh-gezinnen

HelloFresh is de meest gebruikte maaltijdbox door gezinnen. Wij zijn erg benieuwd wie deze HelloFresh-gebruikers zijn! Voor een campagne zijn wij namelijk op zoek naar de gezichten én smaken achter de HelloFresh-gebruiker. Maak jij regelmatig de HelloFresh recepten voor jouw gezin klaar? Dan zijn wij op zoek naar jou en maak je kans op een unieke prijs!

Hoe kan je meedoen?

Deze actie is gesloten en de winnaars zijn bekend. Aanmelden voor deze winactie is niet meer mogelijk.
Bekijk hier alle winacties en testpanels waar je nog wel aan mee kan doen.

Gezin aan ontbijttafel HelloFresh Campagne

Over HelloFresh

HelloFresh bezorgt gezonde maaltijdboxen bij je thuis, met recepten die je gemakkelijk kan bereiden. Er zijn verschillende boxen beschikbaar, dus er is voor iedereen een geschikte maaltijd te vinden. De meest bestelde box bij de lezeressen van 24Baby is natuurlijk de familybox!