bedankkaartjes-kaartje2go2

Er is voor, tijdens en na je zwangerschap altijd wel iemand op wie jij kan bouwen. Wie wil jij bedanken? Laat het ons weten en maak kans op een supergrote bedankkaart met foto bij Kaartje2go.

Je schoonmoeder die wekelijks voor jullie kookt, de buurvrouw die af en toe boodschappen voor je meeneemt of je broer die om de week een paar uur op de kleintjes past. Er is voor, tijdens en na je zwangerschap altijd wel iemand op wie jij kan bouwen. Wie wil jij bedanken voor zijn/haar steun? Laat het ons weten en maak 15x kans op een supergrote bedankkaart met foto bij Kaartje2go.

Hoe kan je meedoen?

Deze actie is gesloten en de winnaars zijn bekend. Aanmelden voor deze winactie is niet meer mogelijk.
Bekijk hier alle winacties en testpanels waar je nog wel aan mee kan doen.

Over Kaartje2go

Bij Kaartje2go maak je heel eenvoudig en snel een unieke, persoonlijke kaart. Met een keuze uit meer dan 50.000 verschillende wenskaarten heeft Kaartje2go het grootste aanbod van heel Nederland. Of je nu op zoek bent naar geboortekaartjes, een verjaardagskaart of een ‘zomaar’-kaart: Kaartje2go heeft het allemaal. Kaartje2go is als beste getest door o.a. Kassa & de Consumentenbond en klanten beoordelen de website gemiddeld met een 9,6.

Wat doen jullie met mijn e-mailadres?

Als je hebt gewonnen, dan gebruiken we je e-mailadres om contact met je op te nemen. Als je niet hebt gewonnen, dan sturen we je eenmalig een mail om je hiervan op de hoogte te brengen. Je ontvangt daarna geen mails meer omdat je hebt deelgenomen aan deze winactie.