geboortekaartjes-of-my-fabriq-nieuw

Maak kans op 3x100 geboortekaartjes t.w.v. €139,- bij OH MY FABRIQ. Doe snel mee met de winactie en wie weet ben jij de gelukkige!

Bij OH MY FABRIQ vind je hippe geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Kies één van de moderne standaardontwerpen of pas een ontwerp geheel aan naar je eigen stijl met de simpele editor. 24Baby mag 3×100 geboortekaartjes t.w.v. €139,- weggeven. Doe snel mee met de winactie en wie weet ben jij de gelukkige!

Hoe kan je meedoen?

Deze actie is gesloten en de winnaars zijn bekend. Aanmelden voor deze winactie is niet meer mogelijk.
Bekijk hier alle winacties en testpanels waar je nog wel aan mee kan doen.

ohmyfabriq geboortekaartjes

OH MY FABRIQ

Bij OH MY FABRIQ vind je een uitgebreide collectie geboortekaartjes. De unieke, originele designs zijn altijd gebaseerd op de nieuwste trends en je past de geboortekaartjes gemakkelijk zelf aan in de editor. Heb je de geboortekaartjes snel nodig? OH MY FABRIQ verzendt je bestelling altijd binnen 24 uur!

Wat doen jullie met mijn e-mailadres?

Als je hebt gewonnen, dan gebruiken we je e-mailadres om contact met je op te nemen. Als je niet hebt gewonnen, dan sturen we je eenmalig een mail om je hiervan op de hoogte te brengen. Je ontvangt daarna geen mails meer omdat je hebt deelgenomen aan deze winactie.