blije-baby-pakt-een-cadeautje-uit-van-abn-amro

Bij het openen van een kinderspaarrekening voor je baby ontvang je meestal een leuk welkomstcadeau. ABN AMRO is benieuwd van welk welkomstcadeau jij écht blij zou worden. Geef je mening en maak kans op het welkomstcadeau van jouw keuze!

Bij het openen van een kinderspaarrekening voor je baby ontvang je meestal een leuk welkomstcadeau. Van welk welkomstcadeau zou jij écht blij worden? Geef antwoord op deze vraag en maak 10x kans op het welkomstcadeau van jouw keuze!

Hoe doe ik mee?

Deze winactie is gesloten en de winnaars zijn bekend. Aanmelden voor deze winactie is niet meer mogelijk.
Bekijk hier alle winacties en testpanels waar je nog wel aan mee kan doen.

Wat doen jullie met mijn e-mailadres?

Als je hebt gewonnen, dan gebruiken we je e-mailadres om contact met je op te nemen. Als je niet hebt gewonnen, dan sturen we je eenmalig een mail om je hiervan op de hoogte te brengen. Je ontvangt daarna geen mails meer omdat je hebt deelgenomen aan deze winactie.

Kinderspaarrekeningen van ABN AMRO

Zo’n 77% van de ouders heeft een spaarrekening voor hun kindje. Hiervoor kan je een speciale kinderspaarrekening openen. Deze heeft verschillende voordelen boven een ‘gewone’ spaarrekening, zoals een hogere rente.

Bij ABN AMRO heb je keuze uit verschillende kinderspaarrekeningen, zoals de KinderToekomst Spaarrekening en de Royaal Rekening. Als je nu een spaarrekening voor je kindje opent bij ABN AMRO, ontvang je een leuk Sesamstraatcadeau.

Meer weten over sparen voor je baby?

Op de themapagina Sparen voor je baby vind je meer informatie over sparen voor je baby, het openen van een spaarrekening en (be)spaartips.

Heb jij een vraag over sparen voor je baby of het openen van een spaarrekening voor je kindje? Stel je vraag aan de experts van ABN AMRO via 0900 – 00 24 (telefoon) of app je vraag naar 06 839 000 24.