66298000_anti-colic-starter-set_kollage

Gezocht: 2 moeders die de MAM Anti-Colic-flesjes gratis willen testen. Veel baby's hebben last van buikkrampjes. Met het MAM Anti-Colic-flesje kan je deze buikkruimpjes gemakkelijk voorkomen. Geef je nu eenvoudig op als testmoeder!

Buikkrampjes zijn een veelvoorkomend babykwaaltje waar je baby’tje flink last van kan hebben. Met het MAM Anti-Colic-principe kan je deze buikkrampjes gemakkelijk voorkomen. Wij zijn op zoek naar twee moeders die de MAM Anti-Colic-flesjes gratis willen testen en beoordelen.

Bekijk de review van:

mam-starterset-testmoeder-ashley-hoofdfoto

Ashley test het MAM Anti-Colic-flesje: "Ik kreeg er een ander kind van"

Ik ben Ashley (30), partner van Benjamin en moeder van Yoah (3 maanden). Ik werk 3 dagen per week en de andere dagen mag ik me met Yoah bezig houden.

Lees verder »
dochtertje-liz-drinkt-uit-mam-anti-colic-flesje

Doris test het MAM Anti-Colic-flesje: "Drinken is nu een feestje"

Ik ben Doris (37), wij vormen een gezin met Fred, Bo (8) en Liz (bijna 6 maanden). Ik geniet zoveel mogelijk van mijn gezin en de mooie dingen die op ons pad komen.

Lees verder »

Buikkrampjes bij baby’s

Er zijn verschillende oorzaken voor het ontstaan van de vervelende buikkrampjes. Een bekende daarvan is opgeschuimde melk die bij het drinken in de maag van je kindje terechtkomt, wat kan zorgen voor pijn. Om buikkrampjes te voorkomen, is een gelijkmatige melkstroom zonder luchtbelletjes belangrijk.

MAM Anti-Colic_Akzeptanz_Koliken_NL
**bron: medische studie 2011 / marktonderzoek 2010, getest onder 204 moeders

Het MAM Anti-Colic-principe

Het MAM Anti-Colic-principe is een nieuw systeem waarbij de ventilatieopeningen in de bodem zitten, in plaats van in de speenhals. Hierdoor stroomt de voeding volledig gelijkmatig, zonder luchtbelletjes en zonder opschuimen. Het resultaat? In 80% van de gevallen verminderen of verdwijnen de buikkrampjes.

Verder is dankzij de MAM Silk Teat de speen onvergelijkbaar zacht en bijzonder aangenaam voor de mond van de baby. Daarom accepteert 94% van de baby’s de MAM Silk Teat zonder problemen (bron: marktonderzoek 2008-2010, getest onder 995 baby’s).