foto Nestlé Kwarkolino

Wil je je kindje af en toe een verantwoord tussendoortje geven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Misschien zijn de romige zuivelhapjes van Nestlé wel iets voor jou en je kleine. Wij zijn op zoek naar 1.000 enthousiaste testmoeders en -vaders die deze producten willen testen en beoordelen. Doe mee!

Testmoeders gezocht

Wij zijn op zoek naar testmoeders en -vaders met minstens 1 kindje tussen de 5 en 12 maanden oud. Je test en beoordeelt Nestlé Yogolino® Aardbei of Kwarkolino® Perzik op verschillende onderdelen.

Meedoen? Vul de onderstaande vragenlijst in!

Lees hier de actievoorwaarden.

Deze actie is gesloten en er is getest. Aanmelden is daarom niet meer mogelijk.
Bekijk hier alle winacties en testpanels waar je nog wel aan mee kan doen

  • Om aan dit testpanel mee te doen, moet je in Nederland wonen.

Geselecteerd?

Ben je geselecteerd? Dan ontvang je 3 verpakkingen Yogolino® Aardbei of Kwarkolino® Perzik. Hiermee kan je ook twee andere moeders of vaders blij maken met een lekker toetje voor hun kindje.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 14 juli. De pakketten worden in de week van 17 juli verzonden. Vanaf 31 juli kan je de vragenlijst verwachten. Wij vragen je dan binnen 1 week je beoordeling naar ons te sturen. Je beoordeling wordt meegenomen in de algemene resultaten die via 24Baby.nl worden gepubliceerd. Hierbij kan je naam en leeftijd worden vermeld.

Snoozebaby slaapzakje

Win Snoozebaby-pakket t.w.v. €119,85

Heb jij samen met twee andere moeders of vaders het product getest en heeft iedereen de online vragenlijst ingevuld? Dan maken jullie samen kans op een Snoozebaby slaapzakjespakket t.w.v. €119,85. Wij geven in totaal 5 prijzenpakketten weg van 3 slaapzakjes.

Over Nestlé Yogolino®

Nestlé Yogolino® is een lekker zuivelhapje dat je je kindje kan geven als verantwoord toetje of tussendoortje. Het is geschikt voor kindjes tussen de 6 en 36 maanden. Yogolino bevat geen toegevoegde conserveermiddelen en kleurstoffen*. Je kan het bekertje (ongeopend) ongekoeld bewaren. Super handig, zo neem je het overal mee naartoe!

Over Nestlé Kwarkolino®

Nestlé Kwarkolino® lijkt op Yogolino, maar is gemaakt op basis van kwark (de naam zegt het al). Het is geschikt voor kindjes tussen de 6 en 36 maanden. Kwarkolino bevat geen toegevoegde conserveermiddelen en kleurstoffen* en kan ook (ongeopend) ongekoeld worden bewaard.

* Conform de wetgeving