hoofdfoto-mam-babyfoon-app

Gezocht: 2 moeders die de nieuwe gratis MAM Babyfoon App willen testen. Met de MAM Babyfoon App heb je via je smartphone of tablet altijd toezicht op je baby. Benieuwd? Geef je nu op als testmoeder en maak kans op een gratis MAM verrassingspakket t.w.v. €100,-!

Een babyfoon is onmisbaar als je een baby hebt. Als hij heerlijk in dromenland is, wil jij hem natuurlijk goed in de gaten houden. Met de nieuwe MAM Babyfoon App doe je dit nu wel heel eenvoudig! Installeer de App gratis op je smartphone, tablet en/of iPad en je hebt altijd en overal toezicht op je kleine. Wij zijn op zoek naar twee moeders die de MAM Babyfoon App willen testen en beoordelen.

Bekijk de review van:

hoofdfoto-mam-babyfoon-app

Review: testmoeder Janine test de MAM Babyfoon App

Ik ben Janine, moeder van twee prachtige kindjes. Voor 24Baby.nl heb ik de nieuwe, gratis MAM Babyfoon App getest.

Lees verder »
baby-ligt-lekker-te-slapen-via-mam-babyfoon-app

Review: testmoeder Noortje test de MAM Babyfoon App

Ik ben Noortje, moeder van een prachtig dochtertje van bijna 5 maanden. Met veel plezier heb ik voor 24Baby.nl de nieuwe, gratis MAM Babyfoon App mogen testen.

Lees verder »

De MAM Babyfoon App

mam_baby_phone_app_start_screen_nl-2 Met de MAM Babyfoon App kan je altijd en overal je baby in de gaten houden op je smartphone of tablet. Bekijk live of hij lekker ligt te slapen, hoor hem direct zodra hij je nodig heeft of spreek hem zachtjes toe om hem te kalmeren.

De App werkt heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt zijn 2 mobiele apparaten: één om bij je baby te leggen en één om zelf bij je te houden. De app werkt via het draadloze netwerk en brengt zo de signalen van het ene apparaat over naar het andere.

De MAM Babyfoon App is beschikbaar voor Android 4.3 en iOS versie 8 of hoger.

Download de MAM Babyfoon App gratis

De MAM Babyfoon App is voor iedereen gratis te downloaden. Wil jij dus liever geen review schrijven? Download de app dan nu gratis. Let op: je maakt dan geen kans op de MAM starterset!