Biodermal P-CL-E Olie smeren

Jouw huid kan tijdens en na de zwangerschap wel wat extra verzorging gebruiken. Biodermal presenteert een nieuwe huidolie in de P-CL-E lijn en jij mag deze gratis uitproberen! Wij zijn namelijk op zoek naar 65 zwangere vrouwen of vrouwen die net een kindje hebben gekregen die hun mening willen geven over dit product. Doe je mee?

Hoe doe je mee?

Ben jij zwanger of ben je in de afgelopen 2 maanden bevallen? Schrijf je dan voor 22 oktober 2018 in via de onderstaande link en maak kans om mee te doen!

Je hoeft natuurlijk geen last te hebben van striae of (veel) littekens. Je kan dit product ook gebruiken ter bescherming en verzorging van je huid.

Als je bent geselecteerd, ontvang je binnen 2 weken het product en een vragenlijst (per e-mail). Probeer het product uit en vul de vragenlijst uiterlijk op 9 november 2018 in. De resultaten worden later in een artikel op 24Baby.nl met iedereen gedeeld.

Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden.

De werking van de olie

De P-CL-E olie van Biodermal is een huidproduct dat je dagelijks kan gebruiken. De olie helpt om de zichtbaarheid van striae en littekens te verminderen en houdt de huid soepel. Daarbij trekt de olie snel in de huid en heeft het door de unieke combinatie van natuurlijke oliën en vitaminen de volgende werking:

  1. Herstelt– Vitamine E, C en B5 ondersteunen het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.
  2. Verbetert – Camelina-olie helpt bij het versterken van de huidbarrière.
  3. Beschermt – Shea-olie en Canola olie helpen de huid zichzelf te beschermen tegen externe invloeden.