Geen lopende acties

Op dit moment is er helaas geen actie waar je aan mee kunt doen.

Gesloten winacties & reviews

Aan de onderstaande acties kan je helaas niet meer deelnemen. De winnaars zijn bekend of de producten zijn getest.

Review: jullie oordeel over Davitamon Vitamine D Aquosum Suikervrij

Afgelopen maand hebben 150 ouders de nieuwe Davitamon Vitamine D Aquosum Suikervrij uitgeprobeerd. Wat vonden zij van de eerste suikervrije vitamine D op waterbasis? Het product is beoordeeld met een 7,5 en 85 procent van de ouders zou Davitamon Vitamine D Aquosum Suikervrij aanbevelen. Benieuwd naar de verdere uitslagen? Lees snel verder!

De uitslag

Review: jullie oordeel over Aquaint natuurlijk reinigend water

Vorige maand waren we op zoek naar ouders die Aquaint wilden uitproberen. Het oordeel is binnen: het natuurlijk reinigend water is beoordeeld met een 7,5 en 77 procent van de ouders zou Aquaint aanbevelen. Benieuwd naar hoe het product verder beoordeeld is? Lees snel verder!

De uitslag

Review: dit vinden jullie van de Biodermal P-CL-E olie

Vorige maand waren we op zoek naar vrouwen die de nieuwe P-CL-E olie van Biodermal wilden uitproberen. Het oordeel is binnen: de olie ontvangt een mooie 8 als eindcijfer en 94 procent van de vrouwen zou de olie aanbevelen. Benieuwd naar hoe de olie verder beoordeeld is? Lees snel verder!

Lees meer

Gezocht: ouders die Aquaint 100% natuurlijk reinigend water willen uitproberen

Ken je Aquaint al? Het is een 100% natuurlijk reinigend water dat je al vanaf de geboorte veilig kan gebruiken om het lichaam van je kindje te reinigen. Handig om bij de hand te hebben op de verschoontafel en ook ideaal voor onderweg! Wij zijn op zoek naar 100 ouders met een kindje tot 2 jaar die Aquaint gratis willen uitproberen en hun mening willen geven over het product. Doe je mee?

Doe mee

Gezocht: ouders die Davitamon Vitamine D Aquosum Suikervrij willen uitproberen

Je baby maakt in zijn eerste levensjaren grote stappen. Naast zijn voeding heeft hij vanaf dag 8 na de geboorte tot 4 jaar extra vitamine D nodig om zijn groei te ondersteunen. Davitamon heeft de eerste suikervrije vitamine D op waterbasis geïntroduceerd en jij mag deze gratis uitproberen! Wij zijn namelijk op zoek naar 100 ouders met een kindje tot 2 jaar die hun mening willen geven over dit product. Doe je mee?

Doe mee

Gezocht: vrouwen die de nieuwe Biodermal P-CL-E olie willen uitproberen

Jouw huid kan tijdens en na de zwangerschap wel wat extra verzorging gebruiken. Biodermal presenteert een nieuwe huidolie in de P-CL-E lijn en jij mag deze gratis uitproberen! Wij zijn namelijk op zoek naar 65 zwangere vrouwen of vrouwen die net een kindje hebben gekregen die hun mening willen geven over dit product. Doe je mee?

Doe mee >

Win: 10x Nijntje knuffel van C&A!

WINNEN! Wij mogen 10 Nijntje knuffels van C&A weggeven!

Doe mee!

Win: newborn kledingset van C&A t.w.v. €100!

WINNEN! Wij mogen een newbornset vol leuke babykleertjes uit de C&A-collectie weggeven, t.w.v. maar liefst €100!

Doe mee!

Review: testmoeder Laura over Nestlé Yogolino® Aardbei

Vorige maand waren wij op zoek naar 1.000 testmoeders en -vaders die Nestlé Yogolino® Aardbei en Kwarkolino® Perzik wilden uitproberen. Laura, mama van Marshall (10 maanden), probeerde Yogolino® Aardbei uit. Op deze pagina lees je haar ervaring met dit toetje.

Bekijk review

Review: dit vindt het 24Baby-testpanel van Nestlé Yogolino® en Kwarkolino®

Vorige maand waren wij op zoek naar testmoeders en -vaders die Nestlé Yogolino® Aardbei en Kwarkolino® Perzik wilden uitproberen. Uit de vele aanmeldingen kozen wij 1.000 ouders om de toetjes met hun baby te testen. Op deze pagina lees je hun ervaringen.

Bekijk het oordeel