Neem deel aan deze acties en win!

Maak kans om mooie prijzen te winnen of meld je aan om gratis producten te testen (en daarna te houden). Bekijk snel de lopende acties en win!

Gezocht: vrouwen die de nieuwe Biodermal P-CL-E olie willen uitproberen

Jouw huid kan tijdens en na de zwangerschap wel wat extra verzorging gebruiken. Biodermal presenteert een nieuwe huidolie in de P-CL-E lijn en jij mag deze gratis uitproberen! Wij zijn namelijk op zoek naar 65 zwangere vrouwen of vrouwen die net een kindje hebben gekregen die hun mening willen geven over dit product. Doe je mee?

(Actie gesloten)

Gesloten winacties & reviews

Aan de onderstaande acties kan je helaas niet meer deelnemen. De winnaars zijn bekend of de producten zijn getest.

Win: 10x Nijntje knuffel van C&A!

WINNEN! Wij mogen 10 Nijntje knuffels van C&A weggeven!

Doe mee!

Win: newborn kledingset van C&A t.w.v. €100!

WINNEN! Wij mogen een newbornset vol leuke babykleertjes uit de C&A-collectie weggeven, t.w.v. maar liefst €100!

Doe mee!

Review: testmoeder Laura over Nestlé Yogolino® Aardbei

Vorige maand waren wij op zoek naar 1.000 testmoeders en -vaders die Nestlé Yogolino® Aardbei en Kwarkolino® Perzik wilden uitproberen. Laura, mama van Marshall (10 maanden), probeerde Yogolino® Aardbei uit. Op deze pagina lees je haar ervaring met dit toetje.

Bekijk review

Review: dit vindt het 24Baby-testpanel van Nestlé Yogolino® en Kwarkolino®

Vorige maand waren wij op zoek naar testmoeders en -vaders die Nestlé Yogolino® Aardbei en Kwarkolino® Perzik wilden uitproberen. Uit de vele aanmeldingen kozen wij 1.000 ouders om de toetjes met hun baby te testen. Op deze pagina lees je hun ervaringen.

Bekijk het oordeel

Gezocht: testmoeders voor Nestlé Yogolino & Kwarkolino

Wil je je kindje af en toe een verantwoord tussendoortje geven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Misschien zijn de romige zuivelhapjes van Nestlé wel iets voor jou en je kleine. Wij zijn op zoek naar 1.000 enthousiaste testmoeders en -vaders die deze producten willen testen en beoordelen. Doe mee!

Doe mee

Vul de enquête in en maak kans op een Prénatal-kadobon t.w.v. €50

Een melkflesje dat zichzelf opwarmt zonder stroom, batterijen of heet water. Klinkt ideaal, toch? CELCI introduceert de Milk Buddy en is erg benieuwd naar jouw mening! Vul de enquête in en maak 3x kans op een Prénatal-kadobon t.w.v. €50!

Naar winactie

Geef je mening & win een welkomstcadeau naar keuze

Bij het openen van een kinderspaarrekening voor je baby ontvang je meestal een leuk welkomstcadeau. ABN AMRO is benieuwd van welk welkomstcadeau jij écht blij zou worden. Geef je mening en maak kans op het welkomstcadeau van jouw keuze!

Naar winactie

WIN: 3x een MAM verrassingspakket t.w.v. €100

Een babyfoon is onmisbaar als je een baby hebt. Probeer nu de gratis MAM Babyfoon App en maak kans op een MAM verrassingspakket t.w.v. €100!

NAAR WINACTIE

WIN: 3x €50,- tegoed voor kerstkaarten bij Kaartje2go

Maak nu kans op 3x €50,- shoptegoed bij Kaartje2go en ontwerp een prachtige kerstkaart met de foto van je baby.

NAAR WINACTIE

Gezocht: 2 testmoeders voor de MAM Babyfoon App

Gezocht: 2 moeders die de nieuwe gratis MAM Babyfoon App willen testen. Met de MAM Babyfoon App heb je via je smartphone of tablet altijd toezicht op je baby. Benieuwd? Geef je nu op als testmoeder en maak kans op een gratis MAM verrassingspakket t.w.v. €100,-!

Doe mee