Winactie
ukkepuk winactie

Jouw babykamer kan niet zonder ledikant waarin jouw kleintje heerlijk kan slapen. Ledikant Stoer uit de Stoer-collectie van Ukkepuk Meubels tovert jouw babykamer om in een sfeervolle, trendy kamer met stoere uitstraling.

Jstrong>LET OP: DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN. HET IS NIET MEER MOGELIJK OM DEEL TE NEMEN.

Wat kan je winnen?

Een Stoer ledikant van Ukkepuk Meubels t.w.v. € 595,- in de kleur wit met grijze inzet.

Hoe kan je meedoen?

Vul het onderstaande formulier in. Onder de deelnemers met een goed antwoord op de vraag: Van welke collectie kan je een ledikant winnen? verloten wij een Stoer-ledikant!

Ik wil het stoer-ledikant winnen!

[contact-form-7 id=”36032″ title=”Ukkepuk Meubels winactie”]

De STOER-collectie

De collectie Stoer van Ukkepuk meubels komt niet zomaar aan zijn naam. Het ontwerp van de kast, de commode en het ledikant heeft door de robuuste eiken balken en speelse belijning een stoere look.

Ledikant Stoer kan meegroeien met jouw kindje door de verstelbare matrasbodem en een uitneembaar hekje. Plaats daar de lage instap in en je kleintje kan nog lang plezier beleven van zijn ledikantje!

Ukkepuk Meubels: modern, duurzaam en veilig

De meubels van Ukkepuk kenmerken zich door de speelse, moderne vormgeving, waarbij de veiligheid van jouw kindje altijd op nummer 1 staat. De meubels hebben geen scherpe randen en voldoen natuurlijk aan alle veiligheidsnormen voor kindermeubilair.

Daarnaast staat duurzaamheid centraal bij Ukkepuk Meubels. Ontwerper Paul Nederend gebruikt bij zijn ontwerpen voor Ukkepuk uitsluitend hoogwaardige materialen waaronder MDF en eikenhout.

Ukkepuk Meubels heeft vijf unieke, trendy collecties, Sterk, Stoer, Leuk, Vrolijk en Gaaf. Elke collectie heeft een persoonlijke en eigen vormgeving.