Winactie
Winactie KaartWereld en 24Baby

Het geboortekaartje is een belangrijk aandenken aan de geboorte van je kindje. Er gaat veel tijd en aandacht in het uitkiezen van een ontwerp en het bedenken van een tekst. Gedichtjes, grapjes, bekende uitspraken of gewoon een lief welkom voor je baby. 24Baby beloont in samenwerking met KaartWereld de mooiste teksten met een prijs.

Let op: Deze actie is verlopen. Bekijk deze pagina voor actuele winacties >>

De prijs

KaartWereld stelt 5 keer €30 shoptegoed beschikbaar voor de leukste, grappigste, mooiste of meest ontroerende tekstjes die op een geboortekaartje kunnen worden gebruikt. Dit tegoed is in één bestelling vrij te besteden op de website van KaartWereld. Hier kun je niet alleen kaartjes bestellen, maar ook cadeautjes zoals knuffeltjes en boekjes.

Hoe doe je mee?

Wil jij ook kans op maken op 1 van de 5 prijzen? Reageer onder dit Facebook-bericht met de tekst die op jouw geboortekaartje staat of komt te staan. Je kan ook deelnemen aan deze winactie door te reageren onder dit artikel. Natuurlijk mag je ook een foto van je geboortekaartje plaatsen! Zolang de tekst maar goed zichtbaar is. De vijf allermooiste tekstjes worden beloond met €30 shoptegoed bij KaartWereld.

Deelnemen aan de actie is mogelijk van 13 april tot en met 20 april. De redactie van 24Baby kiest de 5 winnende inzendingen. De winnaars krijgen op 21 april bericht.

Meer geboortekaartjes

Bekijk onze favoriete webshops met geboortekaartjes >>