Advertorial
Waarom boodschappen doen met een baby een hel is

Bezweet en rood aangelopen duw je de voordeur open met je voet, terwijl de zware tassen in je vingers snijden. Je zet de Maxi-Cosi met schreeuwend kind snel binnen, struikelt nog even over de drempel en zet de boodschappen neer met een zucht. Alle goede adviezen ten spijt, boodschappen doen met je baby blijft een hel...

07:00 uur

Verdorie… Heb je een dag vrij van werk, ben je nog stipt om zeven uur wakker! Ook al was je net nog op om de kleine eten te geven. Vandaag moet je boodschappen doen. Neeeeee!

08:10 uur

Kan manlief vanavond geen boodschappen doen? Oh nee, hij moest overwerken… Je trekt de kastjes open om te zien of je de boodschappen deze week niet kan overslaan. Je kan best een weekje leven op… pindakaas en rijst. Toch? Alleen moet je toch écht luiers hebben voor de kleine…

11:47 uur

Kinderwagen in de auto, naar de winkel, kinderwagen weer uitladen, baby er in… Je voelt in je zakken. Natuurlijk! Boodschappenlijstje vergeten…

11:58 uur

Ergens tussen de tomaten en de sperziebonen is de kleine wakker geworden, en besluit dat hij de winkel he-le-maal niks vindt. Hij begint protesterend te brabbelen. Je geeft hem maar snel je sleutelbos om hem wat te doen te geven.

12:20 uur

Het protesterend gebrabbel is omgeslagen in keihard gehuil. Buikkrampjes! Ook dat nog!

12:24 uur

Help! Iedereen begint je geïrriteerd aan te staren en je hoort de eerste gefluisterde verwijten over “die asociale ouders”… Dat je écht niet op een ander moment boodschappen kan doen omdat je al vier dagen in de week werkt en je het ’s weekends te druk hebt, dat weten ze niet.

12:35 uur

Je ruikt een penetrante lucht. Je kleine had inderdaad buikkrampjes, maar zo te ruiken was het niet alleen maar gas… Terwijl hij vrolijk in zijn eigen vuil zit, ren jij de winkel door om maar zo snel mogelijk thuis te zijn zodat je de kleine kan verschonen. Snel afrekenen!

12:42 uur

Uhm… waar is die sleutelbos nou gebleven?

Herkenbaar? Dit is de oplossing!

Bestel van 5 t/m 10 januari online Pampers 2+1 gratis, en krijg als nieuwe klant van ah.nl je boodschappen bij een bestelling van € 70,- gratis bezorgd met de code HMSTR1!

Je hoeft de deur niet uit, je boodschappen worden tot in de keuken bezorgd en je hoeft niet te sjouwen of te stressen.

Bron foto