Advertorial
Quooker - ideaal hulpmiddel bij een druk gezinsleven

De Quooker is een kraan die direct kokend water levert. Deze bijzonder handige kraan verovert razendsnel Nederland en is al in één op de vijf keukens te vinden. Vooral bij gezinnen met jonge kinderen is de Quooker populair. Waar komt dit door?

Alle hulp is welkom

Je komt vermoeid thuis na een drukke dag op je werk. Op de terugweg heb je snel de kinderen opgehaald. Aan hun gedrag te merken hebben ze honger en jij ook trouwens. Aangezien je partner net appt dat hij nog in de file staat, belooft het een hectische avond te worden.

Soms is je energielevel laag, schreeuwen je kinderen om aandacht, terwijl jij gelijktijdig iets anders moet doen. Iedereen met een druk gezinsleven herkent dit. Gelukkig zijn er steeds meer hulpmiddelen die je leven gemakkelijker maken. Eén van onze absolute favorieten is de Quooker Fusion.

Makkelijk en snel

De Quooker is een kraan die direct kokend water levert. Dat maakt koken een stuk makkelijker én sneller! Nooit meer een pan of een waterkoker vullen en wachten tot het kookt. Een pasta staat nu – ook na een drukke dag – zo op tafel.

Ook op andere momenten zorgt de Quooker voor groot gemak. Een kopje thee zetten of eitje koken ging nog nooit zo snel. Terwijl een speentje steriliseren of een kruik vullen voor je baby even snel tussendoor kan.

Veilig

Bij de meeste ouders met jonge kinderen gaan bij het horen van ‘kokend water uit de kraan’ direct alle alarmbellen af. Begrijpelijk, maar niet terecht. Door de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt, kunnen kinderen veilig de kraan gebruiken. Je moet zelf uiteraard wel voorzichtig blijven. Zet je kind nooit op het aanrecht als je kokend water tapt.

Mocht jij zelf per ongeluk je hand onder de straal met kokende water houden, is dit uiteraard heet. Doordat de straal echter niet massief is, maar uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden.

Wist je dat jaarlijks honderden ongelukken worden veroorzaakt door omvallende waterkokers? Dit gevaar is met een Quooker verleden tijd.

Energie- en waterbesparend

Met de Quooker bespaar je niet alleen veel tijd, maar ook op (de kosten van) energie en water. Door de perfecte hoogvacuümisolatie verbruikt het Quooker-reservoir maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan.

Bovendien verwarm je met een waterkoker vaak meer water dan je eigenlijk nodig hebt. Met de Quooker tap je daarentegen precies de benodigde hoeveelheid water.

Kijk voor meer informatie op www.quooker.nl