In samenwerking met

Moeder zijn is erg bijzonder. Het is heerlijk met een of meerdere kleintjes om je heen. Thuiskomen na een dag werken heeft nog nooit zo lekker gevoeld als na een knuffel van je eigen wondertje.

Toch is het ook wennen. Vooral wanneer je weer begint met werken kan het lastiger worden om alle balletjes hoog te houden. Een gezellig sociaal leven, het liefst nog sporten, tijd voor je partner én natuurlijk ook nog tijd voor jezelf. En dat zijn alleen nog maar de leuke dingen, want er bestaat natuurlijk ook nog het huishouden, boodschappen doen en je carrière…

Hoe doet iedereen dit toch? De nachtrust is immers ook niet meer wat het geweest is. Alleen al de gedachte aan alles maakt je soms al moe vóór de dag is begonnen!

IJzer-supplementen kunnen helpen

Daarom is er Floradix: een ijzer-supplement dat je lichaam op een natuurlijke manier ondersteunt bij vermoeidheid voor, tijdens en na de zwangerschap. Het is gemaakt op basis van natuurlijke planten- en vruchtensappen en bevat de juiste vitamines voor je lichaam. Met 20 ml Floradix bij het ontbijt heb je de hele dag door meer energie om ook te kunnen genieten van deze leuke, maar drukke periode in je leven.

Tip
Meng Floradix af en toe met jus d’orange als de smaak je tegenstaat. De Vitamine C hierin verbetert daarnaast ook nog de opname van ijzer.

Floradix is te koop bij de apotheek en alle drogisten, natuurwinkels en reformzaken. Het is vrij van dierlijke bestanddelen, lactose, alcohol, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Meer lezen? Kijk dan hier of bezoek de website.