Sponsored topic
gezichtje-van-een-babyjongetje-die-op-ontdekkingstocht-is

De eerste 1000 dagen van je kindje zijn erg belangrijk. In deze periode ontwikkelt hij zich in hoog tempo en ontdekt hij de wereld om hem heen. In deze periode is borstvoeding het allerbeste voor je kindje.

Maar, er kan een moment komen dat je wilt overstappen op opvolgmelk, of een combinatie van borst- en flesvoeding. Overleg als je overstapt altijd met het consultatiebureau of je huisarts. Nutricia, de maker van Nutrilon Opvolgmelk, heeft meer dan 100 jaar kennis en doet continu onderzoek naar deze eerste 1000 dagen, om zo goede voeding te ontwikkelen voor jouw kindje. Maar hoe doen ze dat eigenlijk?

Onderzoek naar babyvoeding

Nutricia bestaat al meer dan 100 jaar en heeft dan ook al flink wat kennis in pacht over babyvoeding. En Nutricia gaat steeds verder: ze doen nog steeds continu onderzoek naar de invloed van voeding op de eerste levensjaren van je kindje. Dit wordt gedaan met maar liefst zo’n 400 wetenschappers in onder andere hun eigen onderzoekscentrum in Utrecht. Het grootste van heel Europa omtrent babyvoeding! Nutricia maakt dus niet zomaar een product…

Innovatie en optimalisatie

Door de jarenlange kennis en het vele onderzoek kan je er dan ook op vertrouwen dat de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten altijd zijn meegenomen in de producten van Nutricia. Zo voegde Nutricia in 2002 prebiotische vezels toe aan Nutrilon Opvolgmelk, optimaliseerde ze in 2010 de verhouding onverzadigde vetzuren en werd in 2013 Nutrilon Opvolgmelk Pronutra TM geïntroduceerd, Nutrilons meest geavanceerde formule ooit.