ADVERTORIAL
NUNA IVVI kinderwagen

Eén van de duurste en leukste aankopen voor je baby (en jezelf) is een kinderwagen. Maar welke?! Er zijn zoveel verschillende merken en modellen op de markt. Om je te helpen bij deze keuze stellen wij iedere maand een absolute topper voor. De kinderwagen van deze maand is de NUNA IVVI.

iew NUNA IVVI kinderwagen

De NUNA IVVI is te gebruiken als kinderwagen met reiswieg, wagen met autozitje, wandelwagen waarbij je kindje naar jou kijkt en wandelwagen waarbij je kindje de wereld inkijkt. Zie foto:

De NUNA IVVI is multifunctioneel
De NUNA IVVI is multifunctioneel

We bekeken (en beoordeelden) de wagen op 8 punten.

Wendbaarheid

De NUNA IVVI is heerlijk wendbaar dankzij de zwenkwielen. Duw je de wagen over een hobbelig terrein, dan kan je de zwenkwielen vastzetten, waardoor je hier niet de nadelen van ondervindt.

Doordat de banden van sterk rubber zijn en gevuld met schuim is de wagen geschikt voor de meeste terreinen. Zo rijdt de wagen soepel door de stad en over bospaden.

Comfort

Het ontwerp is zo dat een rit zo comfortabel mogelijk voelt voor je baby. Maar ook aan jou comfort is gedacht! Zo is de duwstang in hoogte verstelbaar en is het mogelijk de kinderwagen met één hand te duwen.

De reiswieg

De reiswieg is gemaakt van ademend materiaal. Hierdoor blijft je baby cool of juist warm. Je baby ligt op een comfortabel matras dat omkeerbaar is. Het dekje op de wieg is gemakkelijk te verwijderen met snelle ritsen.

Inklappen en opbergen

De wandelwagen pronkt niet met één, maar met twee flexibele opvouw opties. Beide eenvoudig en snel. Bovendien kan je de wielen er gemakkelijk afhalen, zo kan je de IVVI zeer compact opbergen.

Verstelbaarheid

De rugleuning voor het zitje is makkelijk (en met één hand!) te verstellen. In totaal zijn er 5 posities mogelijk. De kleine passagier kan heerlijk liggend een dutje doen, maar ook rechtop zitten en de wereld ontdekken.

Design

Over het uiterlijk kunnen we kort zijn: de kinderwagen heeft een prachtig design! Als kersverse moeder kom je zo nog steeds hip voor de dag.

De IVVI is beschikbaar in 4 verschillende kleuren: safari, caviar, ruby en graphite.

Over NUNA – het bedrijf achter de kinderwagen

Het leuke aan NUNA is dat het een echt Nederlands bedrijf is met duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Bovendien combineren hun producten functionaliteit met stijl. Een combinatie die je niet vaak vindt!

Adviesverkoopprijzen NUNA IVVI

  • IVVI wandelwagen: €699,-
  • IVVI reiswieg: €199,-
  • Samen voor €898,-

Meer informatie over de NUNA IVVI en verkooppunten lees je op nuna.eu.