In samenwerking met Kruidvat

Als ouder wil je je kindje alles geven wat hij nodig heeft. De juiste voeding is dan ook belangrijk. Zeker wat opvolgmelk betreft zijn moeders vaak op zoek naar de beste keuze. Want wat is nu het verschil tussen verschillende merken?

Daar kunnen we kort over zijn: er is bijna geen verschil. De samenstelling en kwaliteit van alle in Nederland verkrijgbare flesvoedingen zijn gewaarborgd en vastgelegd. Grote verschillen tussen diverse merken zijn daardoor niet mogelijk en dat maakt overstappen naar een goedkopere variant, zoals Kruidvat opvolgmelk, heel gemakkelijk. Die is namelijk net zo goed als de grote merken.

Belangrijke bouwstoffen: die groeit als kool!

kruidvat goedkoopKruidvat opvolgmelk bevat diverse belangrijke bouwstoffen voor de ontwikkeling van je kindje. Het is van de hoogste kwaliteit en voldoet aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Zo bevat het Pro Complex+, een mix van mineralen en vitamines die de ontwikkeling van je kindje ondersteunen. Ook bevat het een mix van vezels (GOS/FOS) in de juiste verhouding 9:1, de gezonde omega vetzuren DHA en AA en nucleotiden.

Wist je trouwens dat Kruidvat opvolgmelk van eigen bodem komt? Het wordt in Nederland gemaakt en heeft dan ook een Hollands laag prijsje.

Welke flesvoeding heeft mijn kindje nodig?

Wil jij wat hulp bij het kiezen van de juiste flesvoeding? Bekijk dan hier een overzicht van de verschillende soorten flesvoedingen van Kruidvat. Naast de normale voedingen, kan je bij Kruidvat ook terecht voor speciale voedingen voor verschillende klachten van je baby.

kruidvat-prijsvoorbeeld

Kruidvat opvolgmelk is online en in de winkel verkrijgbaar.

Voor vragen en/of persoonlijk advies kan je terecht bij de Kindervoeding-experts van Kruidvat via: 0900 – 999 – 222 – 9 (€0,35 per gesprek).