ADVERTORIAL
Vader met een Joolz kinderwagen

Bij Joolz geloven we dat blije ouders blije baby’s maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat jou ook gelukkig maakt: ga ervoor en leef zoals jij dat wilt. Met onze ergonomische kinderwagens, autostoeltjes en accessoires geniet je van elke rit.

Onze kinderwagens zijn ontworpen rondom het menselijk lichaam: dat van jou en van je kind. De doordachte ergonomie zorgt voor de juiste houding, goede ondersteuning en ultiem gebruikerscomfort.

We hebben twee modellen kinderwagens: de Joolz Day en de Joolz Geo

Joolz Day: compleet en comfortabel

De Joolz Day biedt optimale ondersteuning voor jou en je kindje. Aan zijn rug, benen, hoofdje, voetjes en andere lichaamsdelen. Uniek aan de Joolz Day is de verstelbare voetensteun. Groeit je kindje? Dan groeit de steun mee. De Joolz Day is compact in te klappen, rechtop weg te zetten en past, met of zonder stoel, zo achterin de auto, onder de trap of in de garderobe. Perfect voor lange (groot)ouders en kleine ruimtes of andersom.

Joolz-Day-en-Geo-kinderwagen
Links: de Joolz Day kinderwagen. Rechts: de Joolz Geo kinderwagen

Joolz Geo: all-round en aanpasbaar

Met de Joolz Geo ben je overal op voorbereid. De extra grote boodschappenmand is perfect voor als je na een dagje shoppen nog even snel langs de supermarkt moet. Gezinsuitbreiding? Wat het leven ook brengt, een tweede kindje of een tweeling, de Joolz Geo groeit gewoon met jullie mee, terwijl hij altijd lekker compact en wendbaar blijft. En dat is dan weer handig voor in de tram, de supermarkt of in de auto.

Joolz Geboortebos

Onze aarde kan wel wat extra groen gebruiken. Daarom krijgt jouw kindje na aankoop van je Joolz kinderwagen van ons een eigen boom in het Joolz Geboortebos. Dat staat vol met bomen van Joolz baby’s. Registreer je kinderwagen op my-joolz.nl en wij planten de boom voor je. Vanaf dat moment groeit het boompje samen met jouw kindje. Je kindje dicht bij jou en de boom in Colombia.

Ontdek meer over Joolz >>
Enjoy the ride!