MAMATORIAL
Mooiste geboortekaartjes zelf ontwerpen op Koningkaart

Op zoek naar een geboortekaartje voor onze toekomstige dochter, kwamen wij op de Koningkaart terecht. Wij kenden Koningkaart nog niet, maar werden direct enthousiast door het frisse design van de website. Een niet onbelangrijke graadmeter als je op zoek bent naar het perfecte kaartje.

Naar wat voor geboortekaartje wij precies op zoek waren wisten we nog niet. Het kaartje moest in ieder geval lief, hip en stoer zijn. En een persoonlijk tintje hebben natuurlijk!

Geboortekaartje kiezen lastig, maar wel heel leuk!

Bij het overzicht van de collecties en stijlen werden we meteen overspoeld door het ruime aanbod geboortekaartjes. Stijlen als lief, hip, stoer, vintage, met foto en ga zo maar door! Het ruime en gevarieerde aanbod maakte de keuze niet makkelijk, maar wel heel leuk! Wat ons direct in het oog sprong waren de collecties voor je 1e, 2e, 3e kindje en meerlingen.

Na de collecties te hebben doorgebladerd en meerdere geboortekaartjes te hebben geselecteerd, moest er uiteindelijk toch een keuze gemaakt worden. Bij de collectie geboortekaartjes met foto was er één geboortekaartje die ons beiden overtuigde. Deze was zowel hip, stoer als lief en geeft ons ook nog eens de mogelijkheid eigen foto’s, teksten en quotes aan te passen en toe te voegen.

Verder personaliseren en ontwerpen met de uitgebreide ontwerptool

Na een kaart gekozen te hebben, hadden we deze binnen de kortste keren voorzien van het door ons gewenste persoonlijke tintje. De uitgebreide ontwerptool van Koningkaart geeft je de mogelijkheid geboortekaartjes naar eigen wensen aan te passen en verder te personaliseren door het gebruik van eigen foto’s, teksten en achtergronden. Ook het lettertype en de kleuren kunnen makkelijk worden aangepast. Heel leuk! Wij zijn dolblij met het ontwerp en wachten met smart op de komst van de kleine, dit zodat we ook nog even een mooie foto voor het geboortekaartje kunnen maken.

Het resultaat?

Het door onzelf ontworpen geboortekaartje

Klik hier om je eigen geboortekaartje te maken op Koningkaart.nl

Gratis proefdruk

Digitaal ziet het kaartje er goed uit, maar je wilt hem toch in het echt zien. Gelukkig konden we met de kortingscode GP103 een gratis proefdruk ontvangen.

Nu rustig wachten tot het moment dat we de geboortekaartjes kunnen versturen… Spannend!