ADVERTORIAL
Lodger-babykamer-

Als je mama wordt, komen er zoveel nieuwe dingen op je af! Voor je het weet heb je eindelijk je baby in je armen en ziet je leven er ineens heel anders uit. En natuurlijk zijn al die basic uitzetlijstjes heel fijn, maar wat maakt je nieuwe leven als moeder nu net iets comfortabeler? Bekijk onderstaande tips en musthaves van Lodger voor een easygoing leven met je baby.

1. Creëer een plekje waar je graag bent

Je bent er bijna klaar voor: je hebt de nodige babyitems in huis en het kamertje is gemeubileerd. Als je baby’tje er net is, ben je vooral nog bezig met voeden, slapen en verschonen. Dan is het wel zo fijn om een plekje te creëren waar je graag bent. Maak het kamertje helemaal af naar je eigen smaak. Ga bijvoorbeeld voor een Scandinavische look, met mooi zachte kleuren of voor trendy prints. Met textiel kan je het helemaal stylen en leuke details aanbrengen in de babykamer.

2. Veilig slapen: babydekentje

Natuurlijk weet je wel hoe je een bed opmaakt, maar hoe maak je een babybedje veilig op? Eén van de belangrijkste onderdelen bij het opmaken van een babybedje is de deken. Gebruik voor je kindje geen dekbed: dit kan te warm zijn voor hem en hij kan zich eronder of ín wurmen omdat het los zit. Dit kan zijn ademhaling belemmeren. Een babydekentje is de beste oplossing.

Zo maak je het bedje veilig op:

  • Maak het bedje kort en strak op: alleen het onderste deel van het bed.
  • Gebruik een babydekentje in de wieg of het ledikantje: geen dekbed.
  • Selecteer de juiste TOG-waarde (Thermal Overall Grade) voor je babydeken, afhankelijk van het seizoen. De TOG-waarde geeft aan hoeveel lichaamswarmte de deken vasthoudt.
Baby'tje in bed met knuffeltje van Lodger
Maak een babybedje kort en strak op

3. Luchtig slapen: zomerslaapzak

Baby’tjes kunnen hun lichaamswarmte nog niet zo goed kwijt. In de zomer kan het echter flink warm worden. Als je kindje wakker is, is dat geen probleem: een rompertje aan en klaar is kees. Maar hoe doe je dat als hij gaat slapen? Een gewone slaapzak is dan al snel te warm. Lodger heeft speciale zomerslaapzakken. Deze zijn gemaakt van heel dun gebreid hydrofiel katoen. Lekker luchtig en ze ademen goed door! Zo heeft jouw kindje het nooit te warm.

4. Rustig slapen: inbakerslaapzak

Is jouw kindje erg onrustig in zijn slaap? Dan kan inbakeren een oplossing zijn. Je kan hiervoor inbakerslaapzakken gebruiken. Deze slaapzakken zijn speciaal gemaakt om je kindje snel en gemakkelijk in te bakeren. Ben jij handig met inbakeren? Dan kan je jouw kindje ook gewoon inbakeren in een Swaddle doek. Bekijk hieronder hoe je kan inbakeren met de Swaddle doek.

5. Multifunctioneel: de Swaddle doek

Hydrofiele Swaddle doeken zijn niet alleen handig om je kindje heerlijk mee in te bakeren. Je kan ze ook gebruiken om je kindje mee af te drogen of warm te houden. Mocht je het prettig vinden, dan kan je ze ook gebruiken om jezelf een beetje af te schermen tijdens het voeden. En in combinatie met speciale clips kan je de Swaddle gebruiken om je kindje in de kinderwagen te beschermen tegen de zon.

6. Voorbereid op pad: de 3-in-1 wikkeldeken

Met je kindje op pad gaan is een hele onderneming. Het is dan fijn als je het zo easygoing mogelijk kan maken voor jou en je baby. Ga je naar buiten? Dan is multifunctionele wikkeldeken erg handig. Wikkel je baby in een zachte en comfortabele omslagdoek die je ook in het autostoeltje kan gebruiken. En als je aankomt, gebruik je de deken als een speelkleed. 3-in-1!

7. Voor de frisse dagen: zachte voetenzak

Aangezien het weer in Nederland nogal onvoorspelbaar is, is het voor je baby’tje heerlijk om een zachte voetenzak te hebben. Kies voor een katoenen variant en je hebt voor ieder seizoen een comfortabel plekje. De Mini Bunker van Lodger heeft openingen aan de achterkant, waardoor een autostoel met een 3- of 5-puntsgordel er gemakkelijk doorheen past. Met de stevige ritsen kun je het bovenste gedeelte van de voetenzak afhalen. In dit geval wordt het een comfortabel zitje!

Baby'tje met voetenzak van Lodger
Heerlijk zachte voetenzak voor koelere dagen

Over Lodger

Lodger maakt het leven voor jonge ouders Easygoing. Lodger producten worden met de grootste zorg ontwikkeld om kinderen optimaal comfort en geborgenheid te bieden voor thuis én onderweg, waarbij gebruiksgemak altijd op één staat.