Testpanel
Familybox van HelloFresh gratis testen

Als moeder wil je natuurlijk alleen de beste voeding voor jouw gezin. Helaas lukt dit door je drukke gezinsleven niet altijd. Met de Familybox van HelloFresh gaat het verzorgen van een gezonde, lekkere maaltijd een stuk gemakkelijker! Om dit te bewijzen zijn wij op zoek naar 2 gezinnen die de HelloFresh Familybox gratis willen testen.

De Familybox gratis testen

Wij zijn op zoek naar 2 gezinnen die de Familybox gratis willen testen! Aanmelden kost minder dan een minuut.

Direct aanmelden

HelloFresh Familybox

De Familybox van HelloFresh is aangepast op gezinnen en ontvang je gewoon thuis. Je hoeft de deur dus niet meer uit voor boodschappen. De box bevat alle ingrëdienten, exact afgemeten, voor 3 gevarieerde maaltijden voor het hele gezin (vanaf 2 jaar).

De receptenboekjes in de box zijn gericht op gezinnen. Zo staan er leuke vragen en weetjes in voor de kinderen, bijvoorbeeld: hoe groeien aardappelen en welke soorten zijn er? Daarnaast bevatten de boekjes simpele meekooktips voor je kinderen, zodat zij jou kunnen helpen met het klaarmaken van jullie lekkere maaltijd.

De Familybox gratis testen

24Baby is op zoek naar 2 gezinnen die de Familybox van HelloFresh gratis willen testen en beoordelen. Het testgezin bestaat uit een vader, moeder en 1 of 2 kinderen met een leeftijd tussen de 2 en 10 jaar.

Je ontvangt de Familybox gratis thuis en beoordeelt deze door het maken van foto’s tijdens het bereiden en eten van de maaltijden en het beantwoorden van een aantal vragen. Ook benoem je de voor- en nadelen van de box. Jouw review plaatsen we op 24Baby.nl.

Wil jij de Familybox gratis testen?
Meld je dan nu aan!

Kortingscode voor de Familybox

Ben jij niet geselecteerd voor het testpanel, maar wil je de Familybox wel graag proberen? Met de kortingscode* 24BABYFAM ontvang jij € 22,50 korting op je eerste bestelling.

* De kortingscode is geldig van 1-12-2015 tot 31-03-2016 en is alleen geldig op de eerste box bij nieuwe klanten. De kortingscode is uitsluitend geldig op de Original-, Veggie- of Familybox. De minimale afname is twee boxen.